Udsalg og ekstra rabat!

Om en lille Racoon og Black Friday

Jeg elsker Racoon Outdoor! Kender du dem? De laver det lækreste overtøj til børn.

Deres tøj er i smarte farver og print samt kvaliteten altid er i top. Jeg har efterhånden handlet der mange gange de sidste par år, for jeg ved at kvaliteten er i top! (Og så er det jo fantastisk at jeg altid elsker deres farver og print!)

 

acc-hood-tut-softshell-r1034-0563zep acc-softshell-hat-tex-softshell-r1034-0554gol baby-boy-suit-skjold-baby-star-r0429-0554ens baby-girl-softshell-jacket-tulle-baby-softshell-r0343-0559zep  boy-jacket-aw-asger-star-jacket-r0728-0748inc boy-jacket-aw-christian-solid-jacket-r0728-0752pac_billed1 girl-jacket-ss-anastacia-dot-r0528-0607cra girl-thermo-set-tilde-girl-thermo-r0533-0788hon

Som noget nyt er de nu begyndt at sælge fodtøj! Jeg er spændt på at skulle købe og se hvor lækker kvaliteten er. For ingen tvivl om at de ved hvad de laver.

 

girl-footwear-aw-martine-leather-boots-r1039-0604ant_billed1 boy-footwear-aw-jens-boots-r1039-0590xfli_billed1

På deres hjemmeside skriver de selv:

Racoon Outdoor er dansk designet overtøj til børn i alderen 0-9 år. Racoon Outdoors fokus er funktionalitet og godt design, der hverken går på kompromis med kvalitet eller udtryk. Hos Racoon Outdoor er vi – ligesom børn – cool, opfindsomme og altid nysgerrige, når vi finder de bedste løsninger til at holde dine og vores børn tørre, varme og glade i alt slags vejr.

Racoon Outdoor er en del af Purekids Wholesale, der også står bag Phister & Philinas phinurligt flotte og farverige børnetøj.

Nå, men grunden til at jeg egentlig fortæller alt det her, er at jeg netop har opdaget de igen går CRAZY til Black Friday!!!!

Eller det vil sige, dagene før! Det er nemlig sådan at man allerede fra onsdag aften og frem til torsdag ved midnat kan få -60% på ALLE deres varer ved at benytte en helt særlig rabatkode. Til Black Friday vil man “kun” kunne spare -50%, så det er med at springe til nu!

Koden kan du modtage ved at tilmelde dig deres mailingliste eller følge dem på facebook.

 

Hav nu en rigtig dejlig aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg og ekstra rabat!