Konkurrencer på nettet

IM BACK!

Wow.. jeg har været væk længe.

Det sidste 1,5 år har virkelig vendt mit liv på hovedet og tilbage igen.

Det hele startede med at jeg mistede min elskede far.

Jeg gik i chok og har siden haft rigtig svært ved at finde mig selv igen.

Jeg har det sidste 1,5 år virkelig lært at livet er langt fra perfekt og at der hurtigt kan ske noget som kan forandre livet for altid.

I den periode har jeg også brugt meget tid på at tænke på min blog og hvad jeg ønsker med den.

Er der overhovedet nogen grund til at have den?

Selvom jeg ikke har været her, har jeg tænkt på bloggen og hvad jeg ville skrive hver anden aften når jeg lå i sengen. Og for mig er det tegn på at JA, der er en grund!

Min blog vil handle om mange ting.

Mode (deriblandt fif til udsalg og gode tilbud som jeg selv er fan af), livet som mor, hustru, datter og mig selv.

Jeg vil ikke stille det perfekte billede op. Jeg vil ikke dele billeder af mit perfekte hjem med designer møbler eller støvfrie hjørner – for det er langt fra sandheden (ihvertfald hos mig!)

Jeg lever et kaotisk liv med massere af ikea møbler, Støv i ALLE kanter samt hjørner og jeg har dage hvor jeg føler at jeg er mislykkes. Dage hvor jeg ikke er en supermor. Og jeg syntes at det er helt okay. Og vigtigst af alt: Det er helt okay at dele. Hvorfor ikke vise sandheden i stedet for at få andre til at føle sig endnu mere som en fiasko fordi mit ser så perfekt ud?

Jeg elsker mode – og føler mig helt særlig lækker når jeg har min designer frakke på – men sandheden er at jeg føler mig lige så godt tilpas i min frakke fra H&M. Og jeg vil derfor dele fashion indenfor alle mærker.

Jeg glæder mig til at være tilbage og håber at du vil følge med 🙂

Kram fra mig

15355569_10154633392238046_9001756313232801213_n

 

Wow .. I’ve been away for a long time.

The last 1.5 years have really turned my life on my head and back again.

It all started with losing my beloved father.

I was in shock and have since had a hard time finding myself again.

For the past 1.5 years, I have learned that life is far from perfect and that something can happen that can change life forever.

During that time I have also spent a lot of time thinking of my blog and what I want with it.

Is there any reason to have it?

Even though I have not been here, I have thought of the blog and what I would write every other evening when I lay in bed. And to me there is a sign that YES, there is a reason!

My blog will deal with many things.

Fashion (including the fifth for sale and good deals that I myself am fan of), life like mom, wife, daughter and myself.

I do not want to put the perfect picture up. I do not want to share pictures of my perfect home with designer furniture or dust free corners – because it’s far from the truth (at least with me!)

I live a chaotic life with lots of ikea furniture, dust on all sides as well as corners and I have days where I feel I’m failing. Days where I’m not a supermother. And I thought it’s okay. And most importantly: It’s okay to share. Why not show the truth instead of making others feel even more like a failure because I look so perfect?

I love fashion – and feel very hot when I wear my designer coat – but the truth is that I feel as comfortable in my coat from H & M. And I want to share fashion within all brands.

I’m looking forward to being back and hope you will follow 🙂

Hug from me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrencer på nettet