At tro på livet vs kemoland

Pinligt og undskyld

Hvor er det pinligt at jeg ikke har skrevet herinde. Undskyld. Der er sket og sker stadig rigtig mange ting i mit og vores liv, som gør at tiden går alt for stærkt og jeg når ikke halvdelen af hvad jeg vil.

I Feb. 15 kom jeg tilbage på min arbejdsplads efter endt barsel. Jeg stod i en børnetøjsbutik og har altid været glad for det. Men da jeg kom tilbage, følte jeg at der manglede noget. Jeg følte mig ikke udfordret og trængte til en forandring. En dag så jeg et stillingsopslag med et job som butikschef i en anden detail forretning. Dog i en anden by (som ville betyde 40 min. kørsel hver vej), men jeg søgte det.

Jeg blev ringet op en tirsdag, var til samtale torsdag formiddag og torsdag eftermiddag have jeg fået jobbet! Jeg er så glad, da det lige var den slags job jeg ønskede. Men det kræver meget tid i starten.

Derudover sker der også noget andet…. jeg starter en webshop op i næste uge. Men det er stadig tys tys… der kommer mere info i weekenden 🙂

Kram herfra!sommer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At tro på livet vs kemoland