UDSALG!!!!

At tro på livet vs kemoland

Sidder og følger med i alle de opslag og kommentarer vedr #kemoland. Har du fulgt med?

Jeg har kun fulgt hende i en lille uges tid og er lige så overrasket som alle andre.

Historien om hende kort: en ung kvinde fra Aalborg som var ramt af kræft. Hun brugte en Instagram profil hvor hun delte billeder og tanker med alle. Hun havde et positivt og lyst sind som bragte mange tårer rundt omkring i lille Danmark. Rigtig mange fulgte med hos hende, hvor man blev rørt og knuste sine elskede en ekstra gang. ‘Hun’ lærte og mindede mange om at være taknemmelig for livet og dem omkring os.  Tirsdag kom det sidste billede med kommentar fra hendes læge om at hun nu var gået bort. Jeg sad selv med en lille tårer og krammede mine børn en ekstra gang den aften.

Det er nu kommet frem at profilen var falsk. Hun fandtes ikke. Hendes billeder var kopieret fra forskellige steder på nettet og hendes læge findes ikke.

Mange er rasende og andre trækker på skulderen og siger WHO Cares?

Jeg har blandet følelser. På en måde føler jeg mig svigtet. Svigtet fordi jeg på meget kort tid følte med hende og havde trang til at hjælpe hende.

På den anden side føler jeg mig taknemmelig. Fordi ‘hun’ har fået mig til at tænke en ekstra gang over mit liv, min familie og mine prioteringer og det er jeg glad for.

Nogle gange trænger vi hver især til at blive rusket godt og grundigt i.. Vi trænger til at blive mindet om livet er skrøbeligt og vi skal takke for hver dag vi har.

Så træk på skulderne, vær glad, værdsæt dit liv og se frem til næste store krise på nettet… Måske endnu et bøfhus bliver boykottet eller en lilla vase bliver udsolgt 😊

image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALG!!!!