Mors dag / mothers Day

Og vi levede lykkeligt…. i 2 timer/ and we lived happily for 2 hours

Kender du følelsen?

Du ser en film, de får hinanden til sidst og lever lykkeligt til deres dages ende. Eller gør de?

Som teenager drømte jeg om at finde prisen på den hvide hest, blive gift i et kæmpe slot, få børn og være lykkelig resten af livet. For det er jo sådan at det skal være, er det ikke?

Jeg følger en del blogs til hverdag og nogle af dem virker som en drømmeverden. Hvis man skal tro på hvad de skriver, har de jo fundet det perfekte liv. De er lykkelige. Hver dag. Hver time. Hvert minut. Hvert eneste sekund i deres liv er lykke. Hvor må det være fantastisk at have så perfekt et liv.

Guess what? Det har jeg ikke! Jeg mødte min prins tidligt, vi var venner i nogle år og blev så kærester. Han friede på den mest kedelige måde, Men han friede. Til mig. Og det gjorde mig lykkelig.

Vores bryllup var ikke stort, vi kunne ikke invitere halvdelen af dem vi gerne ville og aftenen sluttede med gnidninger mellem min nye svigerfar og jeg. Men samtidig blev jeg gift med manden i mit liv og det gjorde mig lykkelig.

Efter nogle år besluttede vi at der skulle børn til. Tiden var kommet. Hvor vi glædede os til at jeg skulle være gravid. Det blev jeg hurtigt. Men blev også hurtigt syg med Hyperomesis Gravidarum hvilket betyder at man kaster op samtlige 9 måneder af graviditeten. Jeg var ikke lykkelig. Min mand var ikke lykkelig. Samtidig med sit fuldtidsjob skulle han passe hjem og mig som der intet kunne. Han skulle haste fra job de gange jeg blev hasteindlagt pga. voldsom væskemangel. Vi var ikke lykkelige. Jeg ønskede flere gange at jeg ikke var blevet gravid. Men vi klarede det og er i dag så taknemmelig for den mest vidunderlige dreng i verden. Når jeg kigger på ham, er jeg lykkelig.

Og sådan kan jeg blive ved.1509675_10152314414128046_6227994767659380113_n

Jeg har (heldigvis) mange dage hvor jeg er lykkelig. Men jeg har også dage hvor jeg drømmer om at tage væk – bare en weekend – kun mig. Sove på hotel, ligge i sengen dagen lang og se tv. Uden bekymringer.  Uden børn der skriger, skal have ren ble, skal have mad eller uden vasketøjet der ligger og glor på en. Jeg har dage hvor mit hjem ikke er rent og dage hvor jeg nærmest skovler kagen ind i munden inden familier ser at jeg har bagt.

Vi har alle gode og dårlige dage. Vi kan alle få en følelse af lykke (hurra), men livet er ikke perfekt. Og det er faktisk helt okay.

 Do you know the feeling?

You see a movie, they finally get each other and live happily to their day’s end. Or do they?

As a teenager, I dreamed of finding the prince on the white horse, getting married in a giant castle, having children and being happy for the rest of my life. Because it is such that it should be, is not it?

I follow some blogs everyday and some of them seem like a dream world. If you have to believe in what they are writing, they have found the perfect life. They are happy. Every day. Every hour. Every minute. Every second of their lives is happiness. How wonderful it is to have such a perfect life.

Guess what? I have not! I met my Prince early, we were friends for some years and then starter dating. He proposed in the most boring way, but he did it. To me. And that made me happy.

Our wedding was not great, we could not invite half of those we would like and the evening ended with rubbing between my new father-in-law and I. But at the same time I got married to the man in my life and it made me happy.

After some years, we decided that we Walter children. The Time had come. we were looking forward to being pregnant. I quickly did. But was also quickly ill with Hyperomesis Gravidarum, which means that you throw up all 9 months of pregnancy. I was not happy. My husband was not happy. At the same time as his full-time job, he would have to deal with the House and me bescause I couldnt do much. He would hurry out of work the times I Had to go to the hospital to severe fluid shortage. We were not happy. I wished several times that I had not become pregnant. But we did it and are so grateful to the most wonderful boy in the world today. When I look at him, I’m happy.

I have (fortunately) many days where I’m happy. But I also have days when I dream of taking away – just a weekend – just me. Sleep at the hotel, lie in bed all Day and watch tv. Without worries. Without children screaming, have a clean diaper, have food or without the laundry lying there storting at me. I have days where my home is not clean and days when I almost shovel the cake into my mouth before my familie see that I have baked.

We have all good and bad days. We all can get a sense of happiness (hurray), but life is not perfect. And it’s actually okay.

3 kommentarer

 • John Stigers

  Dejligt forfriskende og bund ærligt som jeg husker dig fra vores tid som kolleger :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Can I simply say what a relief to seek out somebody who actually knows
  what theyre speaking about on the internet.

  You definitely know tips on how too deliver a problem to gentlke and make it important.
  Extra users must learn this and understand this facet of the story.

  I cant consider youre no more in style since you undoubtedly have the gift.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dag / mothers Day